Održan 12. Rakovički karneval: Koreografije na tri bine, veliki broj gostiju iz inostranstva

Organizator ove tradicionalne manifestacije je Gradska opština Rakovica

07.04.2024. 19:35
  • Podeli:

Međunarodni 12. Rakovički karneval održan je na Vidikovcu, karnevalskom trasom duž Ulice Patrijarha Joanikija.

Organizator ove tradicionalne manifestacije je Gradska opština Rakovica.

Karnevalske grupe predstavile su i odradile koreografiju na tri bine koje  su bile postavljene na trasi ukupne dužine  800 metara.

Karneval se tradicionalno sastoji od Dečje povorke i Međunarodnog karnevala.

Karnevalskom trasom prodefilovao je veliki broj grupa iz zemlje i inostranstva, a kako je najavljeno i ove godine gosti su bili članovi Federacije evropskih karnevalskih gradova (FECC).

Žiri je izabrao najbolje grupe iz rakovičkih vrtića, osnovnih i srednjih škola koje će predstavljati Rakovički karneval na karnevalima u zemlji i inostranstvu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()