"Putovanje kroz ljubav" na Sajmu knjiga

Na kraju promocije, autorka je najavila i svoj naredni projekat

Autor: Promo
24.10.2024. 12:52
  • Podeli:
IMG-20241023-WA0002-671a25cd969cc.webp Foto: Promo

Na 67. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga održana je promocija dela "Putovanje kroz ljubav", Ivane Tomić Blečić. Druga po redu knjiga autorke, u izdanju IK "Svet knjige", izazvala je veliko interesovanje publike. 

"Putovanje kroz ljubav" predstavlja duboko ličnu priču o ljubavi, životnim izazovima i unutrašnjem razvoju, kroz koje je i sama autorka prošla.  Iskrena emocija i lični doživljaj, posebno su se svideli širokoj publici, stvarajući snažnu povezanost sa čitaocima različitih generacija. Uz muzičku pratnju, o knjizi su govorile recezentkinja Gordana Jež Lazić i autorka Ivana Tomić Blečić. 

"Pisanje pesama je moj način da se osvrnem na sve one uspone i padove koje sam doživela u ljubavi i životu. To mi je pomoglo da pronađem mir u sebi i nadam se da će i moji čitaoci kroz ove stranice pronaći deo sebe i svojih priča", rekla je Ivana. 

Na kraju promocije, autorka je najavila i svoj naredni projekat – zbirku reportaža sa nezaboravnog 
penjanja na Kilimandžaro, koja će uskoro biti objavljena. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()