Vreme je za uživanje: Besplatne karte za biosokop našim najstarijim sugrađanima

"Filmski matine" počinje danas i traje do kraja godine

15.12.2023. 13:26
  • Podeli:
baka-i-deka-pixabay-657c42bb05127.webp Foto: Pixabay

Najstariji sugrađani moći će od 15. decembra do 31. decembra da uživaju u besplatnim filmovima u mts Dvorani, u okviru projekta pod nazivom "Filmski matine" koji se organizuje u saradnji Ministarstva kulture Republike Srbije i mts Dvorane, najavili su organizatori.

Naše bake i deke imaće priliku da se vrate  na mesto svog detinjstva i mladosti, u nekadašnju Dvoranu Doma sindikata, a predviđene projekcije počinju svim danima u prepodnevnim terminima  od 11h i 12h u dve bioskopske sale.

 Na repertoaru Matinea za najstarije sugrađane naći  će se popularni filmovi koji su prikazivani ove godine u bioskopu, te će seniori moći da pogledaju propušteno.

Filmsko uživanje biće omogućeno uz raznovrstan repertoar koji čine sledeći filmovi: "Rez, Linija", "Na margini", "Magnetna rezonanca", "Zločin je moj" , "Zvezde u podne", "Nova igračka", "Zločini budućnosti", "Osam planina", "Neizmernost", "Broker", "Dvostruka prevara", "Zauvek mladi", "Majka i sin", "Pacifikacija", "Plavi kaftan","Pod zvezdama", "U noći 12.oktobra", "Jedno lepo jutro", "Nevini", "Tori i Lokita", "Kolibri", "Prenosna vrata", "Madam di Bari", "Velika avantura mačke Ru", "Pričaj sa mnom", "Tuđa deca", "Sveti pauk", "Sent Omer", "Prošli život", "Bučerov prelaz", "Hurija" i "Što se bore misli moje".

Bioskopske karte su besplatne, uz obaveznu prethodnu rezevaciju. Broj besplatnih karata tj. rezervacija ili samo preuzimanja karata je ograničen na dve karte po osobi.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()