Ne propustite početak nove sezone Lica pravde

Ne propustite autorski projekat Ivane Paradžiković u ponedeljak u 19 časova na UNA TV

16.10.2022. 16:11
  • Podeli:
Ivana Paradžiković Lice pravde_UnaTV-1665838156987.webp Foto: Una TV

Beskompromisno i hrabro. Novinari emisije „Lice pravde“ ne boje se da progovore o kontroverznim temama, društvenim problemima, korupciji, nasilju ili kriminalu. I u drugoj sezoni otvaraće teme o kojima se ne priča i donositi svedočanstva koja pokreću društvene promene, ali i one priče koje vraćaju veru u ljudskost.

Prvu epizodu nove sezone „Lica pravde“ na UNA televiziji u ponedeljak 17. oktobra u 19 sati otvoriće priča o podizanju optužnice srpskog tužilaštva za ratne zločine protiv hrvatskih pilota I njihovih zapovednika. Videćete priču, ne o politici, već o žrtvama koje su stradale u izbegličkoj koloni na Petrovačkom putu. Traži se pravda za ubijene u ludilu devedesetih.

Sledi reportaža o takozvanom “izlasku iz ormara”, javnom priznanju seksualne orijentacije - strašnom teretu skrivanja identiteta i o sramu zbog toga ko si I šta si.

Treća tema ove epizode govori o tome kako su privatne muzičke škole rezervisane za privilegovanu decu i zato je nastavnica Maja Ćurčić odlučila da to promeni. Hor “Svi UGLAS” priliku je pružio romskoj deci u beogradskom domu za nezbrinutu decu. Vremenom, ta ideja je počela da privlači sve veći broj članova: i mladih i starih, onima koji su želeli da budu deo zajednice gde se poštuju i osećaju sigurno. “Svi UGLAS” je inspirativna priča o snazi muzike. O ljudima koji, ako im se pruži poštovanje, mogu učiniti čuda.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()