Otkrivamo šta donosi nova epizoda 'Lica pravde'

Ne propustite istraživačko-dokumentarnu autorsku emisiju Ivane Paradžiković u utorak u 20.10 časova na UNI

01.11.2022. 10:01
  • Podeli:
Lice pravde s2 ep 3 Cirko Balkana 02_UnaTV-1667205324939.webp Foto: Una TV

Sudbine civila pogrešne nacionalnosti devedesetih, bile su gotovo iste. Bez obzira s koje su se strane nalazili. "Lice pravde" donosi priču iz Siska, o osuđenom ratnom zločincu, koji će ovih dana dobiti 160.000 evra. 

I to od države koja ga je i osudila kao ratnog zločinca, dok njegove žrtve nisu dočekale pravdu. Direktne ubice nikada nisu osuđene, a račune za sudske troškove godinama su otplaćivale same.  

Priča o košarkaškoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, priča je o patriotizmu i o nacionalizmu - ali ujedno i jedna od onih inspirativnih koja pokazuje snagu sporta. 

Ekipa među kojima i NBA zvezda, navikli na luksuz, snalazili su se kako znaju i umeju: stiskali se u avionu koji su izmolili privatnim vezama, spavali po dvojica, trojica na krevetu… Motivisani inatom, igrali su bez ličnog interesa, za zemlju koja im nije dala ništa, ali zemlju koju oni vole - to je njihova domovina.

Nema divljih životinja, gutača vatre i brkatih žena, ali zato u ovom cirkusu ima neverovatnih umetnika, mladih ljudi, koji su rekli "ne" stereotipnim životima, radu u kancelariji od 9 do 17 časova, i odlučili da žive slobodno. 

Vise na trapezu, padaju, lete, lome se - uče da se prepuste i veruju jedni drugima. Kako izgleda život u Cirkobalkana saznajte u utorak 1. novembra u 20.10 časova na UNA televiziji.  

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekom-a (na poziciji 11),  BeotelNet-a (na poziciji 9), Supernove (na poziciji 25), YettelHipernet TV platforme (na poziciji 19), Sat Cable (na poziciji 47), KBC NET-a (na poziciji 11) i NEXT-a (na poziciji 24).    

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta Kabel-a (na poziciji 15), Telrad-a (na poziciji 19), HomeTV – Eroneta (na poziciji 11), MAX TV-a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), TERC KTV-a (na poziciji 130), MEDIASKY-a (na poziciji 25).

Takođe, gledaoci u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini mogu gledati program UNA TV putem UNA - SMART TV APP.  

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()