Na prelazu Jarinje priveden Srbin, pripadnik žandarmerije

Eljšani je izjavio da je privedeni Srbin odveden u policijsku stanicu u južni deo Kosovske Mutrovice, gde je u toku njegovo ispitivanje

09.02.2024. 12:53
  • Podeli:
tablice kosovo jarinje profimedia-1668962403343.webp Foto: Profimedia

Zamenik direktora takozvane kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je danas da je na administrativnom prelazu Jarinje priveden jedan pripadnik srpske Žandarmerije.

Eljšani je za Tanjug izjavio da je privedeni Srbin odveden u policijsku stanicu u južni deo Kosovske Mitrovice, gde je u toku njegovo ispitivanje.

Dodao je da će privedeni najverovatnije biti pušten po završetku procedure.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()