Nema mira za Srbe na KiM: U Leposaviću takozvana kosovska policija ponovo pretresa objekte

Navodno je dobijena dojava sa sumnjom da se u jednom magacinu nalazi švercovana roba

26.12.2023. 12:42
  • Podeli:
Kosovska policija_Severna Kosovska Mitrovica_Foto Reuters-63949249505dc.webp Foto: Reuters

U naselju Slanište u  Leposaviću tzv. kosovska policija i carina vrše pretres magacina jednog prodajnog objekta, rekao je danas zamenik direktora tzv. kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani.

Ovo je drugi ovakav pretres u Leposaviću posle pretresa objekta iste namene od pre nekoliko dana.

Eljšani je za Tanjug rekao da se pretres vrši zbog sumnje da se u njemu nalazi roba bez porekla za koju se pretpostavlja da je poreklom iz centralne Srbije.

"Policija je danas u prepodnevnim časovima dobila dojavu sa sumnjom da se u jednom magacinu u Leposaviću nalazi švercovana roba. Odeljenje za privredni kriminal, policija i carina rade svoj posao", rekao je on i dodao da je prodajni objekat uredno registrovan.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()