Nova akcija protiv Srba na Kosmetu: U toku pretresi u Leposaviću i Kosovskoj Mitrovici

Veton Eljšani izjavio da je dobijena "dojava" o postojanju navodne robe bez porekla

21.12.2023. 15:53
  • Podeli:
Kosovska policija_Foto Reuters-6495a07962e36.webp Foto: Reuters

Zamenik direktora takozvane kosovske policije za region sever Veton Eljšani izjavio je da je u jednom prodajnom objektu u Leposaviću u toku pretres, zbog dojave da se u istom navodno nalazi krijumčarena roba. 

On je za Tanjug rekao da je posle nazovi policije u objekat stigla i ekipa takozvane carine.

"Dobili smo informaciju da se u jednom objektu u Leposaviću, koji nije ni uredno registrovan, nalazi roba bez porekla. Ta roba je prokrijumčarena i policija sa carinom trenutno vrši pretres tog objekta", izjavio  je Eljšani.

Pored Leposavića, danas je takozvana kosovska policija zajedno sa carinskom službom  izvršila pretres i u Kosovskoj Mitrovici. 

Kako su potvrdili iz policije, pretres je izvršen takođe zbog sumnje da se u objektu nalazi roba bez papira o poreklu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()