Novobeogradski blokovi dva dana bez tramvaja: Izmena rada na linijama 7, 9, 11 i 13

Vozila će na privremenim trasama koristiti postojeća stajališta javnog prevoza

25.05.2024. 08:14
  • Podeli:
tramvaj_pixabay.jpg Foto: Pixabay

Zbog pregleda i popravke elemenata tramvajske pruge u zoni raskrsnice Bulevara Crvene armije, Jurija Gagarina i Dr Agostina Neta, do 27. maja u 3.30 sati doći će do promena u radu tramvajskih linija 7, 9, 11 i 13, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz. 

U Ulici Jurija Gagarina neće saobraćati tramvajski saobraćaj. 

Tramvaji na linijama 7, 9, 11 i 13 će saobraćati do depoa "Sava", gde će vršiti promenu smera kretanja. 

Kao početno stajalište na ovim linijama koristiće se stajalište "Agostina Neta", preko puta Tržnog centra "Delta siti" u Ulici Jurija Gagarina, a kao dolazno privremeno stajalište "Antifašističke borbe", preko puta Tržnog centra "Supervero" u Bulevaru Milutina Milankovića. 

Privremeno se uspostavlja kružna autobuska linija 7A, koja će saobraćati na trasi: Blok 45 - Dr Ivana Ribara - Jurija Gagarina - Antifašističke borbe - Bulevar Milutina Milankovića - Đorđa Stanojevića - Marka Hristića - Jurija Gagarina - Dr Ivana Ribara - okretnica "Blok 45".

Vozila će na privremenim trasama koristiti postojeća stajališta javnog prevoza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()