Oružana pljačka u Prištini: Razbojnici upali u kladionicu i odneli 40.000 evra

Slučaj se dogodio jutros oko 10 časova

18.12.2023. 13:15
  • Podeli:
Kosovska policija_Kosovska Mitrovica_Foto Tanjug STR-63958dfb380ca.webp Foto: Tanjug / STR

U oružanoj pljački koja se dogodila jutros u naselju "Toplana" u Prištini razbojnici su odneli više od 40. 000 evra.

Opljačkana je, kako je za Telegraf.rs rečeno iz policije tzv. Kosova, kladionica "EkCoins" u koju su razbojnici ušli naoružani da bi posle pljačke umakli automobilima u nepoznatom pravcu.

Slučaj se dogodio jutros oko 10 časova.

Policija je posle izvršenog uviđaja pokrenula istragu uz poziv građanima da sarađuju u otkrivanju i pronalaženju razbojnika.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()