Ove izmene u saobraćaju zbog radova na putevima vas očekuju u četvrtak

Saznajte koji su alternativni putni pravaci

16.08.2023. 21:12
  • Podeli:
Radovi na putu_Foto Tanjug_Andrej Pap-64dd189722b28.webp Foto: Tanjug / Andrej Pap

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će se sutra od 8 do 9 časova izvoditi radovi na postavljanju portala kod petlje Bubanj Potok neposredno pred isključenje za Leštane u smeru ka Nišu.

Shodno dinamici radova saobraćaj će se 45 minuta odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, a tokom postavljanja portalne grede na 15 minuta će biti potpuno obustavljen.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Sutra takođe, u periodu od 6 do 19 časova, zbog asfalterskih radova na snazi će biti obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 22, na deonici Beograd - Kraljevo - državna granica sa Crnom Gorom, kao i na deoniciRaška - Novi Pazar.

Alternativni putni pravac za putnička motorna vozila i autobuse je: stari put za Rašku.

Kako je navedeno u saopštenju, sutra od 8 časova do 01. septembra zbog radova na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije doći do obustave saobraćaja na delu Oktobarske i delu Njegoševe ulice, kao i celom dužinom ulice Danila Bojovića, državnog puta I B reda broj 15, kroz Vrbas.

Alternativni putni pravac za putnička motorna vozila u smeru od Kule ka Bačkom Dobrom Polju.

U suprotnom smeru alternativni putni pravac je opštinski put od raskrsnice državnog puta I B reda broj 15 ( ulica Klare Fejš i ulica Maršala Tita) sa Oktobarskom ulicom, kroz Oktobarsku ulicu do raskrsnice sa ulicom Save Kovačevića i kroz ulicu Save Kovačevića do raskrsnice sa državnim putem I B reda broj 15, ulicom Maršala Tita.

Za vreme trajanja obustave saobraćaja, sve ulice koje se ukrštaju sa Oktobarskom ulicom i Ulicom Danila Bojovića biće slepe ulice.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()