Pacijent u Leskovcu povredio troje ljudi i medicinsku sestru: Slučaj prijavljen policiji

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu dr Nebojša Dimitrijević je potvrdio događaj u kome su povređena tri pacijenta i jedna medicinska sestra

03.08.2023. 13:36
  • Podeli:
Hitna pomoć shutterstock-6464a965a53db.webp Foto: Shutterstock

Tridesetogodišnji muškarac, hospitalizovan na psihijatriji leskovačke Opšte bolnice, napao je i povredio troje pacijenata i medicinsku sestru. 

Prava drama u Službi psihijatrije odvijala se juče uveče, a slučaj je prijavljen policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, napadi na pacijente i osoblje dogodili su u kasnim večernjim satima, a s obzirom na to da pomahnitalog muškarca nije moglo da obuzda ni bolničko obezbeđenje o slučaju je obaveštena policija, pišu Novosti.

Napadač je stavljen pod meru obezbeđenja od strane policijskih službenika, dok istražni organi ne budu doneli adekvatnu odluku.

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu dr Nebojša Dimitrijević je potvrdio događaj u kome su povređena tri pacijenta i jedna medicinska sestra.

"Niko takvu situaciju nije mogao da predvidi. Iako je reč o povratniku on nema akutnu psihozu, pa se nije ni moglo očekivati da bude toliko agresivan da ni naše obezbeđenje nije moglo da ga obuzda. O svemu su obavešteni nadležni organi i nadalje će se postupati u skladu sa njihovim odlukama", kazao je dr Dimitrijević.

Nezvanično se saznaje da su jednoj starijoj pacijentkinji izbijena dva zuba, dok su ostali lakše povređeni uglavnom u predelu glave i ekstremiteta.

Pomahnitali pacijent, iz jednog sela u okolini Leskovca, je konfliktna ličnost. 

Međutim, kako nam je rečeno, ništa nije ukazivalo na to da bi mogao nekoga da povredi, jer bi u tom slučaju bile preduzete mere da se napad spreči.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()