Advokat izbodenog mladića: Optužnica i protiv Đuzića i maloletnog Albanca

Napad na srpskog mladića Bobana Đuzića se dogodio petak, kada su ga napala trojica Albanaca, od kojih mu je jedan naneo dva uboda nožem u rameni pojas

06.02.2023. 16:47
  • Podeli:
Boban Đuzić_napad_izboden nožem_Foto Tanjug STR (2)-63dd5d73c9c08.webp Foto: Tanjug / STR

Advokat Vasilije Arsić koji zastupa Bobana Đuzića, mladića koga su Albanci izboli u selu Mogila, izjavio je da će protiv njegovog klijenta i maloletnog Albanca Lj.E. biti podnete krivčne prijave, a da se još čeka kvalifikacija dela.

Arsić je za Tanjug rekao da, na osnovu informacija koje ima od tužilaštva u Gnjilanu, zna da je stanica policije u Klokotu podnela krivičnu prijavu i protiv Bobana Đuzića i maloletnog Albanca LJ.E.

"Još nemamo kvalifikaciju dela, prema rečima tužioca čeka se nalaz lekara da bi odredili kvalifikaciju dela", rekao je Arsić.

Napad na srpskog mladića Bobana Đuzića (20) iz Mogile, u opštini Klokot, desio u petak. Njega je nožem napala grupa Albanaca i nanela dva uboda nožem u rameni pojas.

Đuziću je odmah pružena prva pomoć u ambulanti u Vrbovcu, a potom je sanitetom transportovan u bolnicu u Pasjanu gde je detaljno pregledan i hospitalizovan.

Selo Mogila je multietničko selo u opštini Klokot, nedaleko od Kosovske Vitine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()