Akcija kosovske policije na severu KiM: Pretres stambene zgrade u Mitrovici

Prisutni su i policajci u civili, kao i jedno vozilo Euleksa.

14.10.2023. 12:01
  • Podeli:
srbi banjska kosovska policija sud AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug-6512c2275e4fe.webp Foto: AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug

U severnom delu Kosovske Mitrovice u toku je akcija pripadnika kosovske policije u vezi sa događajima u Banjskoj 24. septembra. 

U toku je pretres jedne stambene zgrade u blizini glavnog mosta, potvrdio je zamenik direktora policije za region Mitrovica-Sever Veton Eljšani. Kosovska policija danas je na nekoliko lokacija na severu izvršila pretres.

Eljšani je istakao da je u toku pretres u stambenoj zgradi u ulici Vlade Ćetkovića, u blizini glavnog mosta, te navodi da za sada nema uhapšenih. Kosovska policija je akciju pretresa sprovela i kod Tri solitera.

Prisutni su i policajci u civili, kao i jedno vozilo Euleksa.

U sukobu u Banjskoj 24. septembra, živote su izgubili troje Srba i jedan kosovski policajac.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()