Akcija policije tzv. Kosova na nekoliko lokacija u Severnoj Mitrovici i Zvečanu

Nije poznato šta je bio povod za akciju pretresa

11.10.2023. 12:37
  • Podeli:
srbi banjska kosovska policija AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug-6512c291620a3.webp Foto: AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug

Pripadnici specijalnih jedinica Kosovske policije izvršili su danas pretres na više različitih lokacija u Severnoj Mitrovici i Zvečanu.

Kako su građani koji su se zatekli na licu mesta posvedočli za naš portal, specijalci su upali u jedan stan u blizini bolnice u Severnoj Miyrovici kao i u jedan objekat u Bošnjackoj mahali. Akcija nije dugo trajala, jer su se ubrzo nakon pretresa povukli, javlja Kosovo-online.com.

Nije poznato šta je bio povod za akciju pretresa.

U isto vreme izvršen je pretres jedne kuće u Zvečan. Kao ni u slučaju Severne Mitrovice, nije poznato šta je bio razlog tog pretresa, a policija nije dozvolila novinarskim ekipama snimanje i fotografisanje.

Ranije danas u Leposaviću je priveden Srbin M.M, zbog fotografije sa oružjem koju je svojevremeno objavio na društvenim mrežama. Tom prilikom je izvršen i pretres njegove kuće, ali kako saznajemo, nikakvo oružje nije pronađeno.

Zamenik direktora za region Mitrovica - Sever, Veton Eljšani, ne iznoseći više detalja kazao je za Tanjug da je pretres izvršen u jednoj stambenoj zgradi u multietničkom naselju Bošnjačka mahala, ali i u jednoj zgradi u blizini ulaska u Kliničko bolnički centar Kosovska Mitrovica.

Pretres u blizini KBC-a, posmatrali su i pripadnici Euleksa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()