Dušanu Obrenoviću produžen pritvor za još dva meseca

Obrenović je uhapšen zajedno sa Radošem Petrovićem na protestu u Zvečanu 29. maja.

29.06.2023. 12:59
  • Podeli:
kosovska policija tanjug-647dce7d45027.webp Foto: Tanjug

Dušanu Obrenoviću, koji je uhapšen na protestu u Zvečanu 29. maja, produžen je pritvor za još dva meseca, potvrdio je za Tanjug njegov advokat Predrag Miljković

Miljković je precizirao da je rešenje kojim je Obrenoviću produžen pritvor dobio u sredu.

"Uložiću žalbu Apelacionom sudu i nadam se da će oni pravilnije oceniti uslove za njegovu odbranu sa slobode", rekao je Miljković.

Obrenović je uhapšen zajedno sa Radošem Petrovićem na protestu u Zvečanu 29. maja. 

Na snimcima koje su lokalni mediji poslali advokatima vidi se da su Obrenović i Petrović privedeni pre početka sukoba između demonstranata i Kfora. 

Radoš Petrović oslobođen je 23. juna, uz priloženo jemstvo. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()