Dvojici uhapšenih Srba na KiM produžen pritvor za još mesec dana

Njima se na teret stavlja da su navodno počinili krivično delo "pripremanje terorističkih dela protiv ustavnog poretka Kosova"

04.07.2023. 18:42
  • Podeli:
Kosovska policija_Foto Reuters-6495a07962e36.webp Foto: Reuters

Osnovni sud u Prištini danas je doneo odluku da Siniši Jevtiću i Ivanu Sekuliću produži pritvor za još mesec dana.

"Posebno odeljenje Osnovnog suda u Prištini usvojilo je zahtev Specijalnog tužilaštva Kosova, za produženje mere pritvora okrivljenima S.J. i I.S, tako da im je mera pritvora produžena za po mesec dana", rekla je portparolka suda Mirlinda Gaši, prenosi Reporteri.

Jevtić i Sekulić su uhapšeni 31. maja na Jarinju, a 1. juna im je određen pritvor od 30 dana.

Njima se na teret stavlja da su navodno počinili krivično delo "pripremanje terorističkih dela protiv ustavnog poretka Kosova".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()