I dalje napeto u manastiru Banjska: Tzv. kosovska policija tvrdi da su ubijena tri napadača

U saopštenju se navodi da je bezbednosna situacija na području sela Banjska i dalje napeta

24.09.2023. 17:16
  • Podeli:
banjska manastir tanjug-6510529a45317.webp Foto: Tanjug

Takozvana kosovska policija saopštila je danas da su u razmeni vatre ubijena tri napadača, kao i da je jedan uhapšen.

Pored toga, kako se navodi, uhapšene su još četiri osumnjičene osobe na području sela Rudare kod kojih su pronađena sredstva za komunikaciju koji su, kako se tvrdi, povezani sa "kriminalnim grupama".

Dodaje se da i da je pronađena velika količina oružja, municije i različite opreme.

"Potvrđeno je ubistvo još dvojice napadača koji su bili maskirani, uniformisani i teško naoružani, a potvrđeno je i haopšenje uniformisanog i naoružanog napdača", navodi se u saopštenju policije u Prištini.

Dodaje se da je pripadnik tzv. kosovske policije zadobio uglavnom lakše povrede.

U saopštenju se navodi da je bezbednosna situacija na području sela Banjska i dalje napeta, te da se "napadi vatrenim oružjem na policijske jedinice nastavljaju istim intenzitetom".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()