Još jedan Srbin uhapšen na Kosovu zbog navodnog ratnog zločina

On je priveden zbog sumnje da je počinio krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", počinjen tokom 1998-1999. godine na području opštine Vučitrn

18.11.2023. 14:03
  • Podeli:
Kosovska policija Tanjug Dejan Simicevic-6472474640e2d.webp Foto: Tanjug/Dejan Simicevic

Srbin S. N. iz Vučitrna uhapšen je na Jarinju zbog navodnog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, saopštila je kosovska policija.

Kako prenosi RTS, kosovska policija je u saradnji sa policijskim istražiteljima uprave za istraživanje ratnih zločina privela osumnjičenog muškarca, Srbina S. N. (1964.) iz opštine Vučitrn.

Prema navodima policije, on je priveden na Jarinju zbog sumnje da je počinio krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", počinjen tokom 1998-1999. godine na području opštine Vučitrn.

Osumnjičeni je upućen u policijsku stanicu i očekuje se da će biti saslušan u prisustvu branioca, a u saradnji sa nadležnim organima biće preduzeti svi dalji postupci, saopštila je kosovska policija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()