Kancelarija za KiM: Hapšenje Srbina još jedan pokušaj zastrašivanja srpskog naroda

Kancelarija za Kosovo i Metohiju privedenom Virijeviću obezbedila je besplatnu pravnu pomoć i advokata, a o njegovim slučaju će obavestiti i međunarodne predstavnike

18.08.2023. 18:52
  • Podeli:
kanc ki-6490125faf74b.webp Foto: Kancelarija za KiM

Kancelarija za KiM saopštila je danas da je današnje privođenje Srbina iz Leposavića Nebojše Virijevića, koji je iskazao svoje neslaganje sa "Kurtijevim okupatorima, nelegitimnim i lažnim namesnicima", još jedan pokušaj zastrašivanja srpskog naroda ali i novi pokušaj uvođenja verbalnog delikta na Kosovu i Metohiji.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju privedenom Virijeviću obezbedila je besplatnu pravnu pomoć i advokata, a o njegovim slučaju će obavestiti i međunarodne predstavnike. 

Kako se navodi, kada vlasti u Prištini na čelu sa Kurtijem ne mogu na nateraju Srbe da prihvate njegove lažne gradonačelnike i "poltrone iz Prištine", tada silom i hapšenjima žele da se osvete nelojalnim Srbima. 

"Nikada Srbi neće prihvatiti Kurtijev jaram, niti njegove namesnike koji nemaju nikakav legitimitet niti kredibilitet u srpskom narodu i suprotstavljaće im se svim nenasilnim metodama, za razliku od Kurtijevog aparata koji zna samo za silu i nasilje", navodi se u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()