KFOR uklonio deo žilet-žice ispred opštine u Leposaviću

Vozila prištinskih specijalaca sklonjena su iza zgrade, ali još uvek nema naznaka da će se povući

08.06.2023. 13:55
  • Podeli:
leposavić kfor AP PhotoMarjan Vucetic tanjug-6475d9048e782.webp Foto: AP PhotoMarjan Vucetic Tanjug

Vojnici KFOR-a u Leposaviću uklonili su deo žilet-žice koja je bila razvučena oko zgrade opštine.

Jedan pojas žice je ostao, kao i ona sa desne i leve strane zgrade, dok su između okupljenih građana i zgrade opštine u kojoj se nalaze pripadnici Specijalne policije takozvanog Kosova, i dalje prisutni vojnici američkog KFOR-a.

Vozila prištinskih specijalaca sklonjena su iza zgrade, ali još uvek nema naznaka da će se povući.

Građani se u Leposaviću i dalje okupljaju, zahtevajući njihovo potpuno povlačenje, kao i da novoizabrani gradonačelnik Ljuljzim Hetemi ne dolazi na posao u opštinske prostorije.

Nije poznato da li je Ljuljzim Hetemi napustio zgradu u koju je došao pre skoro 10 dana i gde je provodio i noći.

Ispred opštine se i dalje održavaju Radničke sportske igre.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()