Knežević poručio sa skupa 'Srbija nade': Srbi i Crnogorci nikada neće priznati tzv. državu Kosovo

On je naglasio da voli nepokornu Srbiju, na kiši i suncu i geopolitičkom raskršću, zato što je, kako je rekao, svoja i što se bori za svoj narod.

26.05.2023. 20:10
  • Podeli:
Tan2023-05-2620161742_0 milan kneževic miloš milivojevic-6470f8ddca163.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Jedan od lidera Koalicije za budućnost Crne Gore Milan Knežević rekao je u svom obraćanju na skupu "Srbija nade" da postoje Srbi i časni Crnogorci koji nikada neće priznati "lažnu državu Kosovo" i poručio da će ukoliko on bude premijer prvo potpisati povlačenje "sramnog priznanja  tzv. države Kosovo". 

"Postoje Srbi i časni Crnogorci koji nikada neće priznati lažnu državu Kosovo i želim da znate, ako da Bog, da formiramo vladu kao naša koalicija i ja budem premijer, prva odluka koju ću da potpišem je povlačenje sramnog priznanja tzv. države Kosovo", rekao je Knežević. 

On je naglasio da voli nepokornu Srbiju, na kiši i suncu i geopolitičkom raskršću, zato što je, kako  je rekao, svoja i što se bori za svoj narod.  

"Ja volim ovu Srbiju jer se nikad neće odreći naše Srpske pravoslavne crkve, jer nikada neće poći u rat protiv naše savezničke Rusije, volim Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem koji je najviše pomogao srpski narod u Crnoj Gori", rekao je Knežević. 

On je istakao da je predsednik Vučić prilikom poslednje posete obećao dve fabrike na severu Crne Gore i da kada ga neko pita da li mu je bliži Brisel i Berlin ili Beograd, on postavi pitanje "da li ste normalni?". 

"Mi smo zajedno otpočeli ovo istorijsko putovanje jer smo nezavisne države, sve što boli Beograd i naš narod na Kosovu i Metohiji boli i nas. I  onima koji su protiv ovog skupa želim da poručim - vi ste moja braća, ja ni kod vas ne vidim zlobu i mržnju, nemojte da se delite, ako se podelimo ostaćemo bez države i nezavisnosti", poručio je Knežević. 

  • Podeli: