Kosovska policija izvršila pretres u Rudaru i Zvečanu

Pretres je vršen u vezi sa događajima u Banjskoj, rekli su iz kosovske policije

04.10.2023. 18:55
  • Podeli:
kosovska policija banjska dopisništvo kim tanjug (2)-6514065fa0f1d.webp Foto: Dopisništvo KiM/Tanjug

Pripadnici Kosovske policije izvršili su danas u kasnim poslepodnevnim časovima pretres u dve kuće u opštini Zvečan, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani.

Eljšani precizira da su nakon istrage koja se sprovodi u vezi sa incidentom u Banjskoj, došli do određenih informacija u vezi ove dve kuće, u kojima su potom izvršili pretres.

Pretres se, dodaje, vršio u jednoj kući kod groblja u selu Rudare, dok se drugi vršio u kući u neposrednoj blizini opštinske zgrade u Zvečanu.

„U vezi istrage sa Banjskom, tražili smo dokaze, nema uhapšenih osoba i nikakvo oružje nije pronađeno“, kazao je Eljšani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()