Kurti: Neće biti novog roka za preregistraciju vozila

Zadnji dan za preregistraciju je, prema prištinskim vlastima, 31. oktobar.

25.10.2022. 13:02
  • Podeli:
aljbin kurti profimedia-0726629678-1665835750829.webp Foto: Profimedia

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, rekao je danas da odluka o registarskim tablicama neće biti odložena, prenosi Reporteri.

Kurti je pozvao sve građane srpske nacionalnosti sa severa KiM da iskoriste period do 1. novembra za preregistraciju svojih vozila na RKS tablice, jer dodatnog roka neće biti.

"Ovu odluku smo već jednom odložili za mesec dana i umesto 1. oktobra sada je 1. novembar, pa je poslednji datum 31. oktobar, kada svi građani Kosova, koji imaju vozila sa registarskim tablicama gradova na Kosovu, imaju priliku da ih preregistruju“, rekao je Kurti.

Priština je kao krajnji rok za preregistraciju vozila sa srpskih na RKS tablice odredila 31. oktobar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()