Kurti: O situaciji na severu odgovaraću u Prištini

O dešavanjima na severu KiM, premijer privremenih prištinskih institucija danas nije želeo da govori

26.05.2023. 18:12
  • Podeli:
kurti profimedia-0739608941-63985a1bee1a0.webp Foto: Profimedia

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izjavio je da će na pitanja o situaciji na severu Kosova i Metohije "odgovoriti u Prištini".

On je danas posetio Kosovsku akademiju za javnu bezbednost, ali nije želeo da govori o dešavanjima na severu pokrajine, prenosi RTK.

Kurti se danas sastao i sa komandantom KFOR-a Anđelom Ristućom, nakon koga nije bilo nikakvih izjava, ni saopštenja.

Ranije danas Kosovska policija upala je i zgrade opština Leposavić, Zvečan i Zubin Potok, ispred kojih su se ranije okupili građani u pokušaju da spreče njihove ulaske.

Akcije kosovske policije osudili su danas ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer i američki senator Kris Marfi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()