Kurtijevi specijalci upali u bolnički krug KBC u Kosovskoj Mitrovici i u Leposavić

Veći broj pripadnika tzv.Kosovske policije vidljiv je na više tačaka u Kosovskoj Mitrovici

30.08.2024. 17:53
  • Podeli:
upad kosovske policije kos.mitrovica screenshot yt kossev-66d1eacd51436.webp Foto: Screenshot YT@KosSev

Pripadnici tzv.Kosovske policije regiona Sever, uz asistenciju specijalne policije i ostalih bezbednosnih kosovskih struktura, ušli su u preostale objekte Republike Srbije na severu KiM.

Specijalci Aljbina Kurtija upali su danas u bolnički krug KBC u Kosovskoj Mitrovici, saznaje Tanjug.

Specijalci su upali  i u zgradu u Kosovskoj Mitrovici u kojoj se nalazi PIO Fond, prostorije Kancelarije za KiM, Kosovsko-mitrovački upravni okrug i Centar za socijalni rad.

Takođe, izveden je upad i u Leposavić.

Kako javlja KosSev, u pitanju je sinhrona akcija koja je u sve četiri opštine započela u 17 časova, uz veći broj policijskih pripadnika.

Veći broj pripadnika tzv.Kosovske policije vidljiv je na više tačaka u Kosovskoj Mitrovici, a kako prenosi KosSev javljaju, policija je vidljiva i u drugim opštinama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()