Lajčak razgovarao sa Davenportom o najnovijim dešavanjima na Kosovu i Metohiji

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine saopštio je u ponedeljak da su glavni pregovarači dve strane na sastanku u Briselu izneli svoje predloge

27.03.2024. 11:10
  • Podeli:
miroslav lajčak - 30 jan 2024 - profimedia-65de0274e277b.webp Foto: Profimedia

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je danas da je sa šefom misije OEBS-a u Prištini Majklom Davenportom razgovarao o najnovijim dešavanjima na Kosovu i Metohiji.

Lajčak je u objavi na X mreži precizirao da je sa Davenportom juče u Briselu razgovarao o njihovim resorima i očekivanjima u narednim mesecima.

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine saopštio je u ponedeljak da su glavni pregovarači dve strane na sastanku u Briselu izneli svoje predloge u vezi sa uredbom Centralne banke tzv. Kosova o zabrani upotrebe dinara na KiM i dodao da je dogovoreno da sastanak ponovo bude održan sledeće nedelje "sa ambicijom da se pronađe rešenje".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()