Manojlović: Sednici Skupštine nećemo prisustvovati ni danas

Tim činom pokazuju da žele da odbrane Republiku Srbiju i Grad Beograd

24.06.2024. 11:00
  • Podeli:
savo manojlovic-6679358589bdc.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Lider pokreta "Kreni - Promeni" Savo Manojlović izjavio je da ta odbornička grupa ni danas neće učestvovati u radu Skupštine grada Beograda.

Manojlović je to rekao novinarima ispred Palate pravde, na konferenciji na kojoj je naveo da je zajedno sa svojim odbornicima predao tužilaštvu dokaze o, kako su naveli, političkoj korupciji vlasti u Beogradu. 

"Ni danas nećemo biti u skupštini. Prošli put smo napustili sednicu i rekli da ćemo se odreći odborničkih naknada i to je odluka do daljeg", rekao je Manojlović i dodao da tim činom pokazuju da žele da odbrane Republiku Srbiju i Grad Beograd.

Manojlović je rekao da će borbu za bolji život građana nastaviti i u institucijama i van institucija, jer, kako je dodao, apsolutno veruje u institucije ove države, a da ne veruje u one koji su ih oteli. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()