Miloš Zeman stigao u zvaničnu posetu Srbiji

Na aerodromu ga je dočekao predsednik Aleksandar Vučić

29.01.2023. 17:44
  • Podeli:
miloš zeman instagram buducnostsrbijav-63d6a23aad5a4.webp Foto: Instagram@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu predsednika Češke Republike Miloša Zemana, koji je doputovao u zvaničnu posetu Srbiji.

"Posebna mi je čast da u Beogradu dočekam predsednika Češke, jednog od poslednjih velikih državnika današnjice i iskrenog prijatelja Srbije. Dobro nam došli, poštovani predsedniče!", napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav, uz fotografije sa dočeka Zemana.

Pres služba predsednika Srbije najavila je ranije da će Zeman u zvaničnoj poseti Srbiji boraviti 29. i 30. januara, tokom koje će mu domaćin biti predsednik Vučić. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()