Najlepša fotografija dana: Ovako narod na KiM slavi Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Novorođene bebe u Pasjanu spavaju ogrnute srpskim zastavama

15.09.2023. 14:38
  • Podeli:
gnjilane bebe facebook kancelarija za KiM-6504501060cd9.webp Foto: Facebook@Kancelarija za KiM

Danas se u Srbiji i Republici Srpskoj obeležava Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Ovim povodom porodilište u Pasjanu, je na poseban način izrazilo poštovanje, ali i ljubav prema srpskoj zastavi i svemu što je srpsko.

Naime, kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Kancelarije za Kosovo i Metohiju, u porodilištu u Pasjanu, koje se nalazi u opštini Gnjilane na KiM, tek rođeni dečak i devojčica pokriveni su trobojkama, dok bezbrižno spavaju u krevetićima.

Napominju i to da je mališan na fotografiji, iz Koretišta, deveto dete u u porodici, dok je devojčica iz Vrbovca.

Podsetimo, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, 15. septembar, biće obeležen danas centralnom manifestacijom u Nišu na kojoj će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Praznik Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave obeležava se na dan kada je 1918. godine probijen Solunski front, a na osnovu odluke vlada Srbije i Republike Srpske o zajedničkom obeležavanju ovog datuma.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()