Ne davimo Beograd i zvanično postaje Zeleno-levi front

Zeleno-levi front će činiti i partnerske organizacije iz drugih krajeva Srbije: Inicijativa za Požegu, Izbor za našu opštinu, Kritična masa Kula, Lokalni front Valjevo i Inicijativa za Lajkovac

19.06.2023. 19:10
  • Podeli:
Radomir Lazovic_Ne davimo Beograd-1663760739399.webp Foto: Ne davimo Beograd

Pokret Ne davimo Beograd objavio je na Instagramu da zvanično postaje Zeleno-levi front.

"Uz prikupljenih preko 11.000 potpisa u rekordnom roku, u 33 gradova i opština u Srbiji, postajemo partija koja će delovati u celoj zemlji. Hvala svima koji su nas podržali", navodi se u objavi.

Zeleno-levi front, pored Ne davimo Beograd činiće i partnerske organizacije Inicijativa za Požegu, Izbor za našu opštinu, Kritična masa Kula, Lokalni front Valjevo i Inicijativa za Lajkovac, navodi se u obajvi.

"Naše kancelarije za sada možete posetiti u Beogradu, Nišu, Somboru, Pančevu i Užicu", dodaju iz novoosnovane partije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()