Nije šala, predsednik za volanom: Vučić i Mali se provozali novom obilaznicom oko Beograda

Obilaznica je u saobraćaj puštena juče ujutru

30.06.2023. 13:54
  • Podeli:
Vučuć Mali instagram sinisa mali-649ec1de7f7e9.webp Foto: Instagram/Printscreen/@mali_sinisa

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na Instagramu snimak iz automobila sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Na snimku je prikazan njihov razgovor dok se voze novom obilaznicom.

"Evo nas na obilaznici. Pokušavam da se setim kako izgleda kada vozite automobil, pošto nekoliko meseci prođe i ne pritisnem kočnicu, kvačilo ili gas. Siniša snima. Trudili smo se i imam zamerke na signalizaciju, ali verujem da ćemo to da popravimo", rekao je predsednik.

"Ako mislite da je zabava, grdno se varate. Ovo mi teže pada i od sastanaka sa MMF-om", stoji u opisu videa koji je na svom profilu objavio ministar Mali.

Podsetimo, obilaznica je projektovana i odobrena davne 1972, u vreme Josipa Broza Tita, a gradnja je počela 1991, u vreme Slobodana Miloševića.

Međutim, baš na Vidovdan otvorena je poslednja deonica obilaznice, Sektor 6, od tunela Straževica do petlje Bubanj Potok, čime je kompletiran Koridor 10.

Vozači sada od Batajnice do Bubanj Potoka stižu za samo 23 minuta.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()