Nova imena u sastavu Vlade Srbije: Pajkić, Matić, Starović dobili zaduženja

U Službenom glasniku objavljena su rešenja Vlade Srbije o postavljenju novih državnih sekretara.

18.12.2022. 09:35
  • Podeli:
Tan2022-12-1513541849_0 Vlada Srbije Slobodan Miljević-639ed0697598e.webp Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Za državnog sekretara u Ministarstvu odbrane postavljen je Nemanja Starović, za državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine Stevan Nikčević, a za državnog sekretara u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Ivan Bošnjak.

Krsto Janjušević, Lav Grigorije Pajkić i Zoran Rajović postavljeni su za državne sekretare u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Za državnog sekretara u Ministarstvu nauke, tehnološkog razvoja i inovacija postavljen je Vukašin Grozdić, a za državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine Žikica Nestorović.

Vlada je donela i rešenje o postavljanju Danijele Nenadić za vršioca dužnosti direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa na šest meseci.

Prema rešenju Vlade Srbije, Tatjana Matić imenovana je za direktora Fonda za razvoj Republike Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()