Oglasila se tzv. kosovska policija nakon hapšenja Srbina u Leposaviću

Objavljeno je saopštenje na Fejsbuk nalogu policije

19.06.2023. 09:26
  • Podeli:
Kosovska policija_Severna Kosovska Mitrovica_Foto Reuters-63949249505dc.webp Foto: Reuters

Kosovska policija saopštila je da je u ranim jutarnjim satima uhapšen Srbin U.V. iz Leposavića osumnjičen za umešanost u napad na novinare.

Kako se navodi u saopštenju objavljenom na Fejsbuk nalogu policije, U.V. je uhapšen nakon "intezivnih istraga i pribavljanih dokaza o umešanosti u napad na novinare u Leposaviću 16. juna".

"Sve dalje radnje biće preduzete u saradnji i koordinaciji sa pravosudnim organima”, kaže se u saopštenju policije.

Dodaju da će Policija nastaviti da održava javni red i mir i da sprovodi vladavinu zakona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()