Oklopna vozila kosovske policije zbog srpskih bajkera krenula ka Jarinju

Iz Beograda je jutros na KiM krenula grupa bajkera, u humanitarnu 'Bajk rok misiju', kako bi pružili podršku i pomoć Srbima na severu pokrajine

07.07.2023. 15:55
  • Podeli:
Kosovska policija Tanjug Dejan Simicevic-6472474640e2d.webp Foto: Tanjug/Dejan Simicevic

Više oklopnih vozila kosovske policije krenulo je u pravcu policijskog punkta u blizini administrativnog prelaza Jarinje.

Zamenik direktora policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je tu informaciju, dodajući da su "neki motociklisti krenuli u tom pravcu i da su vozila Kosovske policije poslata kako se ne bi kršio javni red".

"Naši policajci su tamo, iz bezbednosnih razloga smo ih poslali", rekao je on. Eljšani je dodao da ih policija neće pustiti da pređu Jarinje, jer se nisu ranije najavili.

Više moto udruženja iz Srbije krenulo je jutros na KiM kako bi uručili humanitarnu pomoć za dve porodice iz Kosovske Mitrovice i za obnovu crkve na brdu iznad Zvečana.  

Organizator "Bajk rok misije" Milić Radević je izjavio da ta akcija, čiji je cilj pružanje podrške srpskom narodu na KiM i humanitarne pomoći svima kojima je potrebno, postoji već 18 godina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()