Opozicija traži parlamentarne i beogradske izbore do kraja godine

"Smatramo da je to jedini način da izađemo iz krize. Blokiraćemo sednicu dok ne dobijemo odluku o raspisivanju izbora", rekao je Radomir Lazović iz poslaničkog grupe Zeleno levi klub

05.09.2023. 10:11
  • Podeli:
miroslav aleksić opozicija tanjug rade prelić-64f6e235531f8.webp Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Miroslav Aleksić, osnivač Narodnog pokreta Srbije i doskorašnji visoki funkcioner Narodne stranke rekao je na konferenciji za novinare da opozicija traži parlamentarne i beogradske izbore do kraja godine.

Narodni poslanik Radomir Lazović iz poslaničkog grupe Zeleno levi klub rekao je da opozicija zahteva hitno raspisivanje izbora kako bi zahtevi građana bili ispunjeni.

"Smatramo da je to jedini način da izađemo iz krize. Blokiraćemo sednicu dok ne dobijemo odluku o raspisivanju izbora", rekao je Lazović na KZN u Skupštini Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()