Podneta žalba prištinskom sudu na odluku o pritvoru za uhapšenog Milenkovića

Dragiša Milenković uhapšen je 21. juna u Kišici.

26.06.2023. 16:23
  • Podeli:
Gračanica_protest_blokada puta_hapšenje Dragiše Milenkovića_Foto Tanjug_Dopisništvo KiM-6492fa8ea8536.webp Foto: Tanjug / Dopisništvo KiM

Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. 

"Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenković Dragiši iz Kišnice. U žalbi sam naveo procesne povrede i pogrešno utvrđeno činjenično stanje pri odlučivanju suda", rekao je Dejan A. Vasić za Tanjug. 

Za rad na predmetu formiran je tročlani advokatski tim koji čine Živojin Jokanović, advokat iz Prištine, Dejan Vasić, advokat iz Kosovske Mitrovice i Jovana Filipović, advokat iz Gračanice. 

Dragiša Milenković uhapšen je 21. juna u Kišici. Prištinske vlasti terete ga za navodni ratni zločin protiv civilnog stanovništva u periodu od 1998. do 1999. godine. Njemu je određen pritvor od 30 dana. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()