Policija i carina na severu KiM izvršila pretres više lokacija

Akcija je sprovedena po nalogu Specijalnog tužilaštva, a potvrdio ju je i zamenik komandira policije za region sever Veton Eljšani

18.11.2023. 11:23
  • Podeli:
kosovska policija dopisništvo kim via tanjug-6512806a032c2.webp Foto: Dopisništvo KiM/Tanjug

Policija i carina na severu KiM sprovele su akciju na četiri lokacije pod sumnjom za krivična dela korupcije, potvrdio je portparol Specijalnog tužilaštva u Prištini Ekrem Ljutfiu, piše RTS.

Naveo je da je akcija sprovedena po nalogu Specijalnog tužilaštva, a potvrdio ju je i zamenik komandira policije za region sever Veton Eljšani.

"Pomogli smo carini tokom racija na severu Mitrovice. Pretresene su četiri lokacije, sve je prošlo dobro. Racije su završene“, rekao je Eljšani medijima na albanskom.

O detaljima nije govorio, već je uputio na carinu iz koje još nema pojedinosti akcije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()