Predsednik nastavlja konsultacije o mandataru: Danas razgovor sa listom "Mi – glas iz naroda"

Predsednik Srbije je u ponedeljak i utorak o mandataru za sastav nove Vlade razgovarao sa predstavnicima manjinskih lista

01.03.2024. 07:45
  • Podeli:
vlada srbije wikipedia-65d74be48421f.webp Foto: Wikipedia

Na Andrićevom vencu nastavljaju se konsultacije o mandataru za sastav nove Vlade. Predsednik Aleksandar Vučić danas je na razgovor pozvao predstavnike izborne liste "Mi – glas iz naroda, prof. dr. Branimir Nestorović".

Predsednik Srbije je u ponedeljak i utorak o mandataru za sastav nove Vlade razgovarao sa predstavnicima manjinskih lista.

Predsednik Vučić konsultacije je započeo u ponedeljak, 26. februara, razgovorom sa predstavnicima izborne liste "Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi", a potom i sa listom "Ruska stranka – Slobodan Nikolić".

U utorak se sastao sa predstavnicima izborne liste "Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!", kao i sa predstavnicima liste "Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini".

Posle izbora 17. decembra, ukupno je 10 izbornih lista prešlo cenzus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()