Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske

Tema sastanka bila je i situacija kako na Zapadnom Balkanu, tako i u Evropi i svetu

30.07.2024. 11:21
  • Podeli:
vučić ambasador poljske rade prelić tanjug-66a8afb9c00ca.webp Foto: Rade Prelić Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Rafala Perla, kome je zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja i poželeo uspešan nastavak karijere.

"Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, a ja sam izrazio uverenje da će njegov naslednik nastaviti da radi na održavanju dobrih političkih odnosa i još bolje ekonomske i svake druge saradnje na dobrobit naših naroda", napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Predsednik Vučić je zahvalio na podršci koju Poljska pruža Srbiji i regionu Zapadnog Balkana na polju evrointegracija i izrazio uverenje da će u naredna tri meseca biti domaćin najvišim zvaničnicima Republike Poljske.

"Tema sastanka bila je i situacija kako na Zapadnom Balkanu, tako i u Evropi i svetu, a ja sam naglasio da je očuvanje mira i stabilnosti u regionu među spoljnopolitičkim prioritetima Srbije", naveo je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()