Predsednik Vučić se sastao sa predsednicom Slovenije Pirc Musar

Vodiće se i plenarni razgovori dve delegacije

15.06.2023. 10:40
  • Podeli:
vučić nataša pirc musar zoran žestić tanjug-648ace6b25960.webp Foto: Zoran Žestić Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednicom Republike Slovenije Natašom Pirc Musar koja boravi u dvodnevnoj radnoj poseti Srbiji. 

Vučić i Pirc Musar je najpre održao sastanak tet-a-tet, a zatim će se voditi plenarni razgovori delegacija Srbije i Slovenije, koje oni predvode, saopštila je predsednikova pres služba.

Nakon toga predviđene su izjave za medije predsednika Srbije i predsednice Slovenije. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas i sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, kao i sa ambasadorima Nemačke, Francuske i Italije, Anke Konrad, Pjerom Košarom i Lukom Gorijem.

Nakon sastanka sa ambasadorima zemalja Kvinte, predsednik Vučić je rekao da je zamolio jos jednom da učine sve što je u njihov moći i da spreče Aljbina Kurtija da izazove novi rat na Balkanu, navodi se na Instagram profilu buducnostsrbijeav. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()