Predstavnik liste Mi - glas iz naroda: Sutra nećemo podržati nijednu koaliciju za većinu u Beogradu

Kako se navodi, možda će ući u Skupštinu da bi ispoštovali svečani deo sednice i mandate

18.02.2024. 15:45
  • Podeli:
branimir nestorović tara radovanović tanjug-6586d2171ad59.webp Foto: Tara Radovanović/Tanjug

Predstavnik liste "Mi-glas iz naroda" Dragan Stanojević ponovio je da ovaj pokret sutra na konstituvnoj sednici Skupštine grada Beograda neće podržati nijednu koaliciju za formiranje vlasti.

Stanojević je za Tanjug rekao da će možda ući u Skupštinu da bi ispoštovali svečani deo sednice i mandate.

"Glasanja neće biti. Nećemo podržati nikakvu koaliciju i nikakve većine neće biti što se tiče našeg pokreta i to je jasno", rekao je Stanojević.

On je povodom spekulacija da bi neko sa njihove liste mogao da pruži podršku za stvaranje većine napomenuo da "ne mogu da imaju potpunu kontrolu nad svim ljudima".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()