Premijer Grčke sleteo u Beograd: Kirjakosa Micotakisa dočekao srpski šef diplomatije

Predsednik Srbije gostiće večeras Micotakisa i poljskog premijera Donalda Tuska, koji je ranije danas stigao u Beograd

23.10.2024. 19:51
  • Podeli:
marko đurić, kirjakos micotakis, 23 okt 2024 -TANJUG Ministarstvo spoljnih poslova (2)-6719376558f1a.webp Foto: TANJUG/Ministarstvo spoljnih poslova

Grčki premijer Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je šef srpske diplomatije Marko Đurić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće večeras Micotakisa i poljskog premijera Donalda Tuska, koji je ranije danas stigao u Beograd.

Vučić je u ponedeljak izjavio da je u septembru i oktobru do sada već razgovarao sa 71 državnikom iz celog sveta i dodao da veruje da će taj broj u narednih mesec dana porasti do 90.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()