Prihvaćena preporuka o članstvu tzv. Kosova u Savetu Evrope

Naredni korak - plenarna debata 18. aprila i glasanje

27.03.2024. 17:08
  • Podeli:
Savet Evrope_Vijeće Europe_Strazbur_Foto Reuters-1663684132992.webp Foto: Reuters

Odbor za političke poslove Parlamentarne skupštine Saveta Evrope prihvatio je danas na sastanku u Parizu preporuku da takozvano Kosovo bude pozvano u članstvo te oorganizacije.

Na društvenoj mreži Iks te organizacije navodi se da je naredni korak plenarna debata, koja će se održati 18. aprila, kada će PSSE i glasati o njenom statutarnom mišljenju.

Preporuku je u svom izveštaju o tzv. Kosovu napisala izvestilac PSSE za tzv. Kosovo Dora Bakojani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()