Prištinski novinar besan na Kurtija: "Prvi put od 1989. Srbija nas je nadigrala"

Dodaje i to da tzv. Kosovo brzinom svetlosti gubi sever, dok Kurti nastavlja da zatvara oči.

26.06.2023. 15:19
  • Podeli:
Protest_majke_severna Kosovska Mitrovica_Foto Tanjug Ivan Radulović (1)-1669223548013.webp Foto: Tanjug / Ivan Radulović

Sve su glasnije kritike iz Prištine upućene na račun Kurtija.

Prištinski novinar Berat Buzala napisao je na svom Tviter nalogu da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nastavlja da živi u devedesetim i da je njegova politika ostatak prošlosti.

Buzala ide i korak dalje i tvrdi da je ovo od prvi put od 1989. godine Srbija nadigrala tzv. Kosovo.

"Sa premijerom Kurtijem na čelu vlade, (tzv.) Kosovo ide ka međunarodnoj izolaciji. Zbog svog odbojnog, negativnog i tvrdoglavog pristupa niko na Zapadu, osim gradonačelnika Linca u Austriji, ne veruje kosovskoj vladi", stoji u objavi.

Dodaje i to da tzv. Kosovo brzinom svetlosti gubi sever, dok Kurti nastavlja da zatvara oči.

"Aljbin Kurti nastavlja da živi u 1990-im. Njegova politika je ostatak prošlosti. Šteta je gde smo završili. Imali smo zrele i ozbiljne političare poput Ibrahima Rugove, Hašima Tačija, Ise Mustafe", napisao je novinar na svom Tviter nalogu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()