Put prohodan na Merdaru, očekuje se uklanjanje ostalih barikada na severu KiM

Administrativni prelazi Brnjak i Jarinje i dalje su zatvoreni, dok su barikade kod prelaza Merdare već uklonjene

29.12.2022. 15:37
  • Podeli:

Barikade postavljene na severu Kosova i Metohije i dalje stoje, a na punktovima se i dalje nalaze šatori i nekoliko desetina građana, javlja Tanjug.

Građani čekaju da se prvo uklone kamioni koji blokiraju puteve, kako bi se i oni potom sklonili sa punktova.

Administrativni prelazi Brnjak i Jarinje i dalje su zatvoreni, dok su barikade kod prelaza Merdare uklonjene i on je otvoren za saobraćaj.

Kako je Tanjug prethodno javio, na severu KiM je počelo je uklanjanje barikada, dodajući da se očekuje da one budu uklonjene do večeras. 

Barikade bi trebalo da budu uklonjene u Rudaru i Ibarskoj Slatini kod severa Kosovske Mitrovice, a građani koji se i dalje nalaze na tim punktovima za Tanjug su rekli da će se skloniti nakon uklanjanja barikada.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()