Putovao ka Beogradu: Policija vratila na KiM šefa prištinskog pregovaračkog tima

Bisljimi je trebalo danas i sutra u Beogradu da učestvuje na skupu o evropskim integracijama i na Beogradskoj bezbednosnoj konferenciji.

27.10.2022. 17:31
  • Podeli:
besnik besljimi twitter-1666884552451.webp Foto: Twitter@BislimiBesnik

Šef pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi izjavio je danas da je na putu ka Beogradu, na 100 kilometara od prestonice, vraćen na Kosovo i Metohiju iz bezbednosnih razloga.

Bisljimi, koji je i zamenik premijera privremenih prištinskih institucija, rekao je za Kohu da je zahtev za posetu Beogradu, gde je trebalo da učestvuje na dva skupa, uputio pre nedelju dana i da mu je poseta odobrena.

On je rekao da ga je policija zaustavila kada se nalazio na oko 100 kilometara od Beograda i vratila uz obrazloženje da je to iz bezbednosnih razloga, što ocenjuje kao "manipulaciju".

Bisljimi je trebalo danas i sutra u Beogradu da učestvuje na skupu o evropskim integracijama i na Beogradskoj bezbednosnoj konferenciji.

Danas je trebalo da otvori raspravu Foruma za etničke odnose na kojoj će biti reči o evropskim integracijama regiona, a sutra da govori na panelu „Kosovo i Srbija - Izlazak iz ćorsokaka".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()