Siljanovska Davkova zahvalila Vučiću na pomoći Srbije u gašenju požara

Dogovorili smo se da na Ilindan zajedno posetimo manastir Prohor Pčinjski, napisao je Vučić

23.07.2024. 19:31
  • Podeli:
vatrogasni helikopter kamov ka-32, vatrogasci - 19 jul 2024 - TANJUG OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE (1)-669a6befec311.webp Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednicom Severne Makedonije Gordanom Siljanovskom Davkovom o bilateralnim odnosima dve zemlje, a Siljanovska Davkova zahvalila je na pomoći koju je Srbija pružila u gašenju požara u Severnoj Makedoniji.

Predsednik Vučić istakao je da je ''značaj regionalne saradnje upravo u tome što jedni drugima možemo najbolje i najbrže da pomognemo''.

''Dogovorili smo se da na Ilindan zajedno posetimo manastir Prohor Pčinjski, što će ujedno biti odlična prilika za dodatno učvršćivanje veza između naša dva naroda. Iskoristio sam priliku da uvaženu koleginicu pozovem da poseti Srbiju, kako bismo konkretizovali neke od planova koji će našu saradnju podići na viši nivo'', napisao je Vučić na svom nalogu na mreži Instagram.

On je naveo da je sa Siljanovskom Davkovom razgovarao o mestu Srbije i Severne Makedonije na agendi proširenja Evropske unije i međusobnoj podršci na putu ka Evropskoj uniji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()