Skupština nastavlja zasedanje: Poslanici raspravljaju o izboru predsednika parlamenta

Tokom jučerašnje rasprave podršku Ani Brnabić su pored naprednjaka dali i poslanici SPS, SDPS, JS, SVM, PUPS, a opozicija najavljuje da neće glasati za njen izbor

19.03.2024. 10:32
  • Podeli:
skupština srbije nemanja jovanović tanjug (2)-65f95b492b5d2.webp Foto: Nemanja Jovanović/Tanjug

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o izboru predsednika parlamenta, a za tu funkciju je predložena potpredsednica SNS i dosadašnja premijerka Ana Brnabić.

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, obrazlažući predlog, rekao je da Brnabić zaslužuje da bude predsednica Narodne skupštine i primetio da sve kritike opozicije ka njoj su lične prirode, pošto, kako je naveo, ne mogu ništa da kažu loše o rezultatima vlade koju je vodila.

On je naveo da će Brnabić imati važan zadatak - da skupština ostane skupština, a ne institucija kojoj, kako je naveo, stranci nameću zakone.

Tokom jučerašnje rasprave podršku Ani Brnabić su pored naprednjaka dali i poslanici SPS, SDPS, JS, SVM, PUPS, a opozicija najavljuje da neće glasati za njen izbor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()