Skupština Srbije: Prvo poslanička pitanja, pa rasprava o 28 tačaka

Poslanici razmatraju predloge zakona o elektronskim komunikacijama, o bezbednosti i zdravlju na radu, o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju

25.04.2023. 10:41
  • Podeli:
Skupština Srbije_Foto Profimedia-63ac799e84ef1.webp Foto: Profimedia

Skupština Srbije nastavila je sednicu na čijem dnevnom redu je ukupno 28 tačaka. Poslanici su današnji rad počeli postavljanjem poslaničkih pitanja.

Narodni poslanici razmatraju predloge zakona o elektronskim komunikacijama, o bezbednosti i zdravlju na radu, o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju.  

Razmatraće i davanje garancije Republike Srbije u korist OTP BANK NYRT, OTP Banka Srbija a.d. Novi Sad i DSK BANK AD po zaduženju Javnog preduzeća "Srbijagas", o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, po zaduženju Akcionarskog društva "Elektromreža Srbije", o potvrđivanju Sporazuma o zajmu i drugim ekonomskim zakonima.

Na dnevnom redu je i više Sporazuma koje je Republika Srbija zaključila sa drugim državama, među kojima je Sporazum o slobodnom kretanju sa ličnim kartama na Zapadnom Balkanu i Sporazum o priznavanju kvalifikacija na Zapadnom Balkanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()